Robins Thai Suppe
Innhold:
- 500g Kylling (kuttet i spisebiter)
- 1 l Kyllingbuljong
- 4 cm ingefær
- 2 sjalottløk (finkuttet)
- 4 Sjampinjonger (kuttet i skiver)
- 1 Gulrot (finkuttet)
- 4 dl Kokosmelk
- 2 ts Sambal Oelek
- 1 ss Grønn karripasta
- 2 ss Fiske saus
- 15 Cherrytomater (kuttet i 2)
- 4 Vårløk(rundinger)
- Litt nøytral stekeolje
Kok kylling i kylling buljong. Finkutt alle grønnsaker. Stek ingefær, sjalottløk og sopp i olje. Sil ut kylling og blang buljongen med ingefær og løk. Viktig å ta buljong i ingefær og løk … IKKE MOTSATT IDIOT….. Ha oppi kokosmelk, fiskesaus og gulrøtter og la stå i 5 min. Ha oppi grønn karripasta. La stå i 5 min. Så ha oppi Sambal Oelek og la stå til du føler for det. Før servering ta oppi tomat og vårløk.