KjøttSupper

Robins Thai Suppe

Innhold:

  • 500g Kylling (kuttet i spisebiter)
  • 1 l Kyllingbuljong
  • 4 cm ingefær
  • 2 sjalottløk (finkuttet)
  • 4 Sjampinjonger (kuttet i skiver)
  • 1 Gulrot (finkuttet)
  • 4 dl Kokosmelk
  • 2 ts Sambal Oelek
  • 1 ss Grønn karripasta
  • 2 ss Fiske saus
  • 15 Cherrytomater (kuttet i 2)
  • 4 Vårløk(rundinger)
  • Litt nøytral stekeolje

Kok kylling i kylling buljong. Finkutt alle grønnsaker. Stek ingefær, sjalottløk og sopp i olje. Sil ut kylling og blang buljongen med ingefær og løk. Viktig å ta buljong i ingefær og løk … IKKE MOTSATT IDIOT….. Ha oppi kokosmelk, fiskesaus og gulrøtter og la stå i 5 min. Ha oppi grønn karripasta. La stå i 5 min. Så ha oppi Sambal Oelek og la stå til du føler for det. Før servering ta oppi tomat og vårløk.