KarriGryte
Ingredienser:
4 kyllingfileter uten skinn
200 g bacon
2 grønne epler
1 rød paprika
1 grønn paprika
1/2 gul paprika
3 hvitløkbåter
1 løk
1 rød chili
3 ts karri
Smak til med salt og nykvernet pepper
Potetmos til karrikylling med eple.:
1 kg potet
100 g smør
Smak til med salt og nykvernet pepper
4 ss frisk estragon
Vinforslag:
Jean-Paul Brun Beaujolais L’Ancien 2010
Sjarmør fra Beaujolais»
Framgangsmåte:
Skrell og finhakk løk og hvitløk.
Rens og finhakk chili.
Skrell og skjær eplene i biter.
Kutt opp paprika.
Skjær kyllingfiletene og bacon i biter og stek dem i litt smør.
Ha i løk, hvitløk, paprika og chili og stek videre til løken er blitt blank og kyllingbitene gjennomstekt.
Tilsett eplebiter og dryss over karri, stek videre til karrien har blandet seg med resten av ingrediensene.
Tips: Stek gjerne noen hele skiver med bacon til å legge på toppen som pynt.