KjøttSupper

Kyllingsuppe

Ingredienser Buljong:

  • 1 Kylling ca 2 kg
  • 2 laubær blader
  • 2 hvitløk båter
  • 1 Løk

Ingredienser suppe

  • 1 Løk
  • 2 Laubær blader
  • 6-8 gulrøtter
  • 3 persille røtter
  • 6-8 selleri stilker
  • 1 Squash
  • 1 Purre
  • Salt
  • Pepper

Legg kylling i en gryte og fyll på vann til kyllingen er dekket. Ta 1 løk, 2 hvitløkbåter rens og legg i vannet sammen med 2 laubær blader.

Kok i ca 1,5-2 timer. Ta ut kyllingen og rens den. Ta ut løk og laubær fra buljongen.

Kutt resten av grønnsakene i biter og legg de i buljongen. Kok ca 15 min og legg kjøttet oppi igjen. Kok til ferdig